Freja Bach Kristensen

Konsulent

Freja Bach Kristensen

Freja sætter med baggrund i den antropologiske metode og teori brugeren i centrum. Med sin evne til at identificere bagvedliggende forståelser og tavs viden, har hun fokus på at kvalitetssikre brugerinddragende processer og sørge for, at der bliver talt med og ikke bare til hinanden på tværs af aktører. Denne faglighed i kombination med en struktureret arbejdstilgang og gode relationelle kompetencer gør hende til en dygtig facilitator, som har et skarpt øje for den konkrete kontekst og fremdriften i projektet. 

Freja har arbejdet med brugerinddragelse i både international og dansk kontekst, og som ekstern lektor på Københavns Universitet bidrager hun med opdateret viden og nye indsigter fra forskningens verden. Gennem sin erhvervsmæssige og akademiske erfaringer har Freja dermed en gedigen, analytisk indsigt i komplekse samarbejdsrelationer, bl.a. når det kommer til kulturelle forståelser for klimaforandringer i et globalt såval som lokalt perspektiv.   

Ud fra sin akademiske og kommercielle erfaring har Freja et skarpt blik for både praktik og teori, når hun yder sparring og giver inspiration til metoder og tilrettelæggelse af forløb. 

I 2020 har Freja påtaget sig den spændende rolle som ekstern lektor og underviser i kurset Anvendt antroprologi på Københavns Universitet, Institut for Antroprologi.

Fakta og kontakt

Telefonnummer: 
(+45) 60 86 75 70
Uddannelse: 

Cand.scient.anth.

I Smith siden: 
2015