Mie Wittenburg

Specialkonsulent

Mie Wittenburg

Mie har et skarpt øje for aktuelle udviklingsdagsordener både inden og uden for byggeriet. Hun evner at mobilisere engagement hos mange forskellige aktører, så der etableres en langsigtet forankring af udviklingsprojektet.

Mie har en sikker hånd omkring projektledelsen, også når det gælder mange modsatrettede interesser, så det både er sjovt at deltage og sjovt at levere. Disse specialkompetencer kommer særligt til udtryk, når det handler om systematisk udviklingsarbejde, facilitering af tværfagligt samarbejde og netværksdannelse. Med en stor viden om funding og smv’er, rådgiver Mie virksomheder, organisationer og andre aktører, der har brug for viden, kompetencer og ressourcer til at udvikle deres forretning eller drive et udviklingsprojekt.

Mie har spillet en afgørende rolle i rådgivningstilbuddet Match i BLOXHUB, som gennem en årrække har bragt et væld af aktører sammen om alt fra kystbeskyttelse, kultur- og fritidstilbud i Vollsmose, blockchain-teknologi i byggebranchen og mere til. Overblik og indsigt ind i såvel potentialer som barrierer for bæredygtig udvikling af det byggede miljø har her været et grundvilkår. Det er denne viden og erfaring, som Mie formår at bringe i spil og aktualisere over for både virksomheder, bygherrer og rammeskabende aktører.

Fakta og kontakt

Telefonnummer: 
(+45) 22 83 58 25
Uddannelse: 

cand.scient.geograf

I Smith siden: 
2012