Sofie Stilling

Konsulent

Sofie Stilling

Som landskabsarkitekt kombinerer Sofie praktisk erfaring og teknisk viden inden for f.eks. klimatilpasning med en evne til at omsætte vision til praksis. Særligt er hun optaget af at binde fysiske og sociale udviklingsprocesser sammen til gavn for byggeriets slutbrugere med udgangspunkt i en interesse og forståelse for det stedsbundne projekt kombineret med et blik for skalerbarhed og markedsvilkår.

Sofie kan med en bred faglig baggrund identificere den gode ide på tværs af fag, og kan som projektleder og procesfacilitator (hjælpe med at) modne ideer til marked. Særligt har hun fokus på strategiske og bæredygtige udviklingsprojekter, der både adresserer et økologisk, socialt og økonomisk perspektiv.

Med en bachelor fra film- og medievidenskab og flere års erfaring fra mediebranchen, herunder DR Nyheder og Kommunikation på Danmarks Ambassade i Hanoi, har Sofie blik for budskabsvinkling og formidling og brænder især for nytænkning af repræsentationsformer og kommunikation inden for byggeri og anlæg. 

Fakta og kontakt

Telefonnummer: 
(+45) 30 48 35 40
Uddannelse: 

Landskabsarkitekt MDL

I Smith siden: 
2015