Den blå-grønne by - når regnen giver byen liv /// Downloads

Klimaet er under forandring. Derfor må vi også forandre vores byer og måder at udvikle dem på, når vand møder by. Vær med, når vi tager et blik på, hvordan regnen er en ressource til at tænke nyt og skabe bedre byer. Klimaspring event i BLOX den 31. maj.

Klimatilpasning er en af vor tids største udfordringer. Et kæmpe problem, når veje og kældre står under vand, men også en mulighed for at tænke nyt. Klimaspring har støttet udviklingen af nye løsninger til klimatilpasning i byen. Løsninger, der ikke kun håndterer regnvandet, men samtidig er med til at skabe bedre byer ved at bruge vandet som en ressource til at få mere rekreative, levende og spændende byrum.

Når regnen giver byen liv

Så hvordan vender man udfordringer til muligheder? Hør om nye klimatilpasningsløsninger, som både håndterer regnen og samtidig gør byen grønnere, smukkere og sjovere alle de dage, hvor det ikke regner. Og bliv klogere på, hvorfor samarbejde på tværs af fagligheder er afgørende for det gode møde mellem vand og by, når den blå-grønne by skal realiseres på både projekt- og bynivaeu med input fra nogle af dem, der er med til at skabe rammerne for byens udvikling og det liv, der leves i den.

Vi giver også den blå-grønne by ’stemme’ med poetry slam og lancerer installationen ”Climate Change City”, der viser fremtidens klimatilpasningsløsninger i en interaktiv fortælling om, hvordan regnen er med til at udfordre, men også forandre og skabe merværdi i byen.

Arrangementet er gratis og åbent for alle interesserede

Dato og tid: 31. maj kl. 14:30 - 17:00 (mulighed for omvisning i DAC kl. 17-18)

Efter arrangementet byder vi på lidt lette forfriskninger og giver mulighed for at få en guidet omvisning i DACs udstilling ”Welcome Home” eller en omvisning med historien om BLOX som byudviklingsprojekt. Der er omvisning fra kl 17-18. 

Sted: BLOX, Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Tilmelding nødvendig ved at sende en mail til klimaspring@smithinnovation.dk

(tilmeldingsfrist senest d. 24. maj - begrænset antal pladser)

LÆS MERE OG SE PROGRAM I BOKSEN TIL VENSTRE