Om skribenten ///

Partner
Mikkel A. Thomassen
(+45) 29 60 91 76
Med flere end 100 udviklingsforløb og 25 års erfaring med innovation på tværs af videns- og virksomhedsgrænser har Mikkel med sikker hånd gjort usikkerheder til aktiver, visioner til værdi og ideer til produkter.
Læs mere

bog-byggeriets-innovation

Så er den her - håndbogen om innovation i byggeriet. I bogen ”Byggeriets Innovation – innovation af byggeriet i teori og praksis”  samler vi op på erfaringerne med at understøtte strategisk udvikling på tværs i branchen i regi af Byggeriets Innovation.  I al ubeskedenhed et must vil vi mene for alle praktikere og teoretikere, der ønsker at gentænke byggeriet.

 

Med afsæt i de 21 konsortieforløb som Byggeriets Innovation ydede faglig og økonomisk støtte til, består bogen af lige dele teori, metode og cases. Første, andet, tredje og sjette kapitel henvender sig bredt til alle byggeriets parter; fjerde og femte kapitel vil ikke mindst interessere virksomheder og andre, der skal gennemføre et konkret udviklingsforløb.

 

I bogen argumenterer vi for, at de mange projekter udgør en udviklingsniche inden for byggeriet, der i modsætning til byggeriets nuværende organisering og udviklingstradition har potentialet til at skabe radikal merværdi for både virksomheder og slutbrugere. Netop den niche som Smith er sat i verden for at styrke.

 

God læselyst!

 

Bogen Byggeriets Innovation – innovation af byggeriet i teori og praksis er redigeret af Bjarne Vind og Mikkel A. Thomassen som led af Realdanias initiativ Byggeriets Innovation.  Bogen kan bestilles på www.bygnet. dk. Foto: Byggeriets Innovation.