Vær med når Realdania afholder konference om skolernes indeklima - med fokus på køb af godt indeklima, fremtidens løsninger og de langsigtede udfordringer. Det er gratis at deltage og du kan tilmelde dig på mf@smithinnovation.dk.

Læs mere her: https://bit.ly/2jZ7APr.

Dagen er opdelt i tre dele:

Køb af godt indeklima

Kommuner over hele landet står over for en omfattende opgave med at forbedre skolernes indeklima. Opgaven er ikke let. Økonomien er begrænset, og udbuddet af løsninger er stort. Så hvordan vælger og køber man den rette indeklimaløsning? 

Vær med, når kommunerne løfter sløret for både, hvad de synes, der er svært, og hvordan de alligevel lykkes med at købe og få udført og driftet de rigtige løsninger. Hør om resultaterne fra en netop gennemført analyse af barrierer for stategisk indkøb af indeklima. Og mød virksomhederne bag en række af løsninger der er på vej på markedet.

Mød virksomheder på konferences markedsplads.

En række virksomheder kommer med deres byd på løsninger til indeklimaudfordreinger i skoler.

Hvordan forbedrer vi indeklimaet på den lange bane?

Det kræver en vedvarende indsats at forbedre indeklimaet på landets skoler. Vær med, når vi tænder det lange lys og sammen med jer indkredser de afgørende problemer og initiativer til at sikre et godt indeklima i landets skoler de næste mange år. Dette vil ske med udgangspunkt i fem workshopstemaer:

• Helhedsorienteret indeklima

• Finansiering

• Adfærd og ”smarte løsninger”

• Nye renseteknologier og ventilationsprincipper

• En frivillig mærkningsordning for indeklima

Resultaterne fra eftermiddagens workshops vil indgå i Realdanias opfølgende arbejde, når kampagnen Skolernes Indeklima afsluttes i 2020.

 

Foto: Claus Bjørn Larsen