Vær med til lanceringen af nyt rådgivningstilbud til virksomheder, der ønsker at udvikle og kommercialisere løsninger til det danske og internationale marked. MATCH! er indgangen til viden, netværk og ressourcer, som kan skabe nye løsninger og forretningsområder. 

Da vi tidligere på året afsluttede Realdania initiativerne Innovationsradar.dk og TEST – din bæredygtige løsning til byggeriet, var det med lovning på, at vi ville føre de gode erfaringer videre. 

Vi er derfor glade for, at vi nu kan invitere til lanceringen af MATCH!, der er en helt ny service i BLOXHUB henvendt til virksomheder og øvrige aktører, der ønsker at komme videre med at udvikle og kommercialisere løsninger til det danske eller internationale marked.

Hvad kan MATCH! gøre for dig?

  • MATCH! er et rådgivningstilbud til virksomheder inden for byggeri, arkitektur, design og digitalisering.
  • MATCH! henvender sig til virksomheder og øvrige aktører, der ønsker at komme videre med at udvikle og kommercialisere løsninger til både danske og internationale markeder.
  • MATCH! er én samlet indgang til netværk, viden og ressourcer, der giver din virksomhed den sparring, der skal til for at skabe nye innovative løsninger, udvikle nye samarbejdsrelationer og ny forretning. 
  • MATCH! er en ny service i BLOXHUB, faciliteret af Smith Innovation.

Vær med til at fejre lanceringen af MATCH!

Kom og bliv klogere på dine muligheder i MATCH! og mød potentielle samarbejdspartnere gennem MATCH! netværkssessioner. Præsentation ved BLOXHUB Director, Torben Klitgaard og Partner i Smith Innovation, Mikkel Thomassen.

På dagen vil der også være oplæg fra den inspirerende virksomhed, SiteCover, der har udviklet en totaloverdækning til byggepladser. Vi skal høre om Sitecovers rejse fra den første idé og til hvor de står i dag, hvor totaloverdækningen er i brug på nogle af de største danske byggerier lige nu, herunder Nyt Hospital Bispebjerg.

Carsten Nyboe, Entreprisechef på Nyt Hospital Bispebjerg, supplerer med bygherreperspektiver – hvad skal der egentlig til, for at en bygherre tør tage springet ud i at bruge helt nye byggeløsninger?

 

Hvornår: 13. oktober 2016 kl. 14:30-17:00

Hvor: BLOXHUB, Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, 1220 København

Tilmeld dig ved at sende en mail med navn og virksomhed til match@bloxhub.org

Arrangementet er gratis at deltage i. Bemærk at der er begrænsede antal pladser.

BLOXHUB er en innovations- og væksthub, hvis formål er at bidrage til en bæredygtig, global urbanisering gennem innovation inden for arkitektur, design og byggeri. BLOXHUB er stiftet af Realdania, Københavns Kommune og Erhvervs- og Vækstministeriet.

Læs mere om MATCH!

Læs mere om BLOXHUB