Om skribenten ///

Konsulent
Katja Pryds Beck
(+45) 40 98 44 55
Katja arbejder med kommunikation og faglig formidling og evner både at agere strategisk og operationelt, når kursen skal lægges, visioner forfattes, indsatser eksekveres og synlighed opnås.
Læs mere

Hvad er kommunikationens og retorikkens rolle i byggeriet? Og er vi overhovedet i stand til at se det? Der er debat i pejsestuen den 26. november.

Da vi holdt pejsestuearrangement i april spurgte vi, hvad pokker er vand? Fra en fisks perspektiv er det et nærmest umuligt spørgsmål. Nu dykker vi endnu en gang og endnu længere ned i byggeriets blinde vinkler, når vi den 26. november sætter sproget for det blinde øje og ser nærmere på retorikken og kommunikationens rolle i byggeriet.

Vi ved, at en idé sjældent er stærkere end sin evne til at mobilisere ressourcer og dermed indgå alliancer med andre ide komplekser; politiske, økonomiske, psykologiske og adfærdsmæssige. Sproget er limen, men er den stærk nok?

Vi diskuterer videre om byggeriets blinde øje, når vi inviterer til Pejsestuearrangement torsdag d. 26. november kl. 15-17.

Nærmere indhold for dagen følger, men tilmeld dig allerede nu ved at skrive en mail til Marie på msr@smithinnovation.dk

> Læs blog-indlægget "Hvad pokker er vand?" her

 

Illustration: Frits Ahlefeldt, Openinnovation.cc