Om skribenten ///

Konsulent
Katja Pryds Beck
(+45) 40 98 44 55
Katja arbejder med kommunikation og faglig formidling og evner både at agere strategisk og operationelt, når kursen skal lægges, visioner forfattes, indsatser eksekveres og synlighed opnås...
Læs mere

Den planlagte debat den 22. juni er desværre AFLYST og rykkes til september. Dato udmeldes snarest. 

Evidens for værdiskabelse er et modefænomen i byggeriet pt. Men har vi de rette metoder til at måle og veje merværdieffekterne af fx klimatilpasning eller et godt indeklima.

I det andet af to pejsestuearrangementer, stiller vi skarpt på det målbare og det mærkbare. Denne gang med afsæt i indeklima. Har vi de rette metoder til at indfange den værdi, som skabes? Vi ser på nye tendenser i økonomien og spørger; hvordan skal vi prissætte, det vi måler? Og hvordan måler vi det, vi sætter pris på?

Mens et lavere energiforbrug er direkte omsætteligt i form af kroner og ører, så er værdier som bynatur, arkitektonisk kvalitet, rekreative rum, social sammenhængskraft og sundhed sværere at presse ned i en let fordøjelig kageform. Hvordan gør vi de ”bløde” værdier omsættelige over for beslutningstagere, branche og især brugere og borgere?

Mød:

  • Partner og ekspert i værdisætning Claus Galbo-Jørgensen fra Incentive
  • Udviklingschef og indeklima entusiast Kasper Lynge Jensen fra Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet 

Hvornår: September (dato udmeldes snarest)

Hvor: Smith Innovation, Rønnegade 1, 5. sal, 2100 Kbh. Ø

Tilmeldinger sendes til kpb@smithinnovation.dk

 

Billedkreditering: Sean MacEntee, Climate Control, Flickr Creative Commons