Save the date: Konference om innovation i byggeriet /// Downloads

Konference om udvikling, vækst og bæredygtighed i byggeriet - vær med den 30. marts, når vi indtager Langelinie Pavillonen og hylder innovationen i byggeriet

Har byggeriet et innovationsproblem? Hvordan sætter vi de bedste rammer for vækst og udvikling i byggeriet, og hvor kommer udviklingen fra? Hvad er fremtidens bæredygtige løsninger, og hvordan markedsmodner man sin grønne idé? Hvad kendetegner byggeriets udviklingsprojekter? Og hvor kommer finansieringen fra?

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og vær med, når vi hylder innovationen og stiller skarpt på udfordringer og løsninger, myter og fakta, nutid og fremtid og giver byggeriet et innovationstjek.

Under overskriften ’Invitation til innovation’ gør vi status over erfaringer og læringer fra Realdania initiativerne Innovationsradar og TEST, der som del af et samlet 5-årigt innovationsinitiativ fra Realdania har haft til formål at fremme innovationen i byggeriet. Nu er initiativerne afsluttet i deres nuværende form, men hvad er der sket med byggeriets innovationsevne og -vilje i de forgange år, og hvor står vi nu? Og måske vigtigere: Hvad skal der ske fremover for fortsat at styrke innovationen i byggeriet?  

Nærmere program følger i slutningen af februar, men hvis du allerede nu ved, at du selvfølgelig må være med så tilmeld dig ved at sende en mail til Nanna på nuj@smithinnovation.dk

Dato og tid: 30. marts kl. 9.30-17.30

Sted: Langelinie 10, 2100 København Ø