Få et samlet overblik over de syv klimatilpasningsløsninger, der pt. er under udvikling som led i Klimaspring kampagnen og bliv klogere på erfaringerne med at kombinere innovation og klimatilpasning med ønsket om at skabe bedre byer og grøn vækst i Danmark. 

Over tre dage i september præsenterer VandTek 2016 et sandt udstillingsvindue for danske klima- og vandløsninger, der skal være med til at profilere Danmark som et foregangsland for de nyest vandteknologiske løsninger. Samtidig er messen et samlingspunkt for vandbranchen med mulighed for at netværke samt søge inspiration og ny viden inden for vandforsyning, spildevand og ikke mindst klimatilpasning.

Klimaspring er med

VandTek er derfor også en oplagt ramme for at præsentere de syv klimatilpasnings-løsninger, der pt. er under udvikling som led i Realdanias Klimaspring kampagne. Løsninger, der på hver deres måde - både under og over jorden - er bud på fremtidens innovative løsninger til vandhåndtering i den tætte by. Og som alle er udviklet, så de kombinerer den tekniske vandhåndtering med forskellige merværdier, der er med til at skabe bedre byer, samtidig med at de er med til at skabe grøn vækst i Danmark.

Klimaspring produkterne er udviklet af en række udviklingskonsortier, hvor rådgivervirksomheder, producenter, vidensinstitutioner, kommuner, forsyninger m.fl. har arbejdet sammen om at skabe fremtidens innovative løsninger.

Alle løsningerne er systemløsninger, der kan skaleres og tilpasses lokale behov og forhold i tætte byområder, hvor problemerne med oversvømmelser er store, og hvor der er brug for kosteffektive og nytænkende alternativer til at opgradere det eksisterende afløbssystem. Læs mere om Klimaspring løsningerne    

Ud over at være et udstillingsvindue for produkter og løsninger, byder VandTek også på en række internationale konferencer samt faglige seminarer og indlæg. Og her er Klimaspring også med for at dele ud af viden og erfaringer om klimatilpasning med merværdi i byerne, innovationspartnerskaber og vækstpotentialet for dansk vandteknologi.  

VandTek finder sted den 20.-22. september 2016 i Lokomotivværkstedet i København. 

Læs mere om VandTek, udstillere og konferencer og print en gratis adgangsbillet her