Smith inviterer til debat på Europas største konference om klimatilpasning

Hvordan gør vi regn til en værdifuld ressource frem for et problem? Hvordan kommer vi fra idé til marked? Og er der overhovedet et marked for klimatilpasning?

Der forventes flere end 1000 deltagere fra hele Europa, når European Climate Change Adaptation (ECCA) Conference løber af stablen i Bella Center i København d. 12.-14. maj. De fleste kender udfordringen, de færreste kender svarene.

Vand er nemlig en forudsigelig størrelse: Det flyder, følger tyngdekræften og ender i kælderen. Anderledes uforudsigelige er beslutningerne om, hvordan vand skal håndteres. Vi tror på, at svarene kræver udvikling og samarbejde mellem brugere, myndigheder, videninstitutioner og virksomheder.

Derfor har Smith inviteret borgmester i Aarhus Jacob Bundsgaard, projektchef Anne-Mette Gjeraa fra Realdania, Senior Researcher Dorthe Hedensted fra Københavns Universitet og projektchef Morten Rungø fra DHI til debat om klimatilpasning
onsdag d. 13. maj kl. 8.30-10.30.  

Du kan også opleve en lang række andre sessioner med fokus på

  • Præsentation og diskussion af de nyeste videnskabelige resultater
  • Oplæg om europæiske, nationale og lokale tilpasningsstrategier
  • Diskussioner vedrørende strategier, ledelse, implementering samt omkostninger og fordele
  • Facilitering af offentlig-privat samarbejde samt identificering af forretningsmuligheder og løsninger
  • Hvordan klimatilpasning kan skabe jobs og andre samfundsmæssige fordele

Læs hele programmet for ECCA 2015 her 
Tilmeld dig ECCA 2015 her 

ECCA 2015 arrangeres af DI, Europa-Kommissionen, Københavns Kommune, Aarhus Universitet, Det Europæiske miljøagentur, Miljøministeriet og Best Cities.