Om skribenten ///

Konsulent
Katja Pryds Beck
(+45) 40 98 44 55
Katja arbejder med kommunikation og faglig formidling og evner både at agere strategisk og operationelt, når kursen skal lægges, visioner forfattes, indsatser eksekveres og synlighed opnås.
Læs mere

Et byggeri i udvikling skal mødes af et Smith i udvikling. Derfor har vi valgt at udvide og styrke "familien" med kompetencer inden for landskabsarkitektur, byrum og strategi.

Det sker med ansættelsen af Sofie Stilling, der er uddannet landskabsarkitekt fra Københavns Universitet og gennem en årrække har opbygget praktisk erfaring og teknisk viden inden for særligt klimatilpasning, byrumsdesign og strategisk byudvikling. Derfor er det også helt naturligt, at Sofie indgår som en central del af sekretariatet for Klimaspring, hvor hun kommer til at drive procesfaciliteringen i flere af Klimaspring projekterne. 

Sofie skal som projektleder og procesfacilitator være med til at identificere den gode idé på tværs af fag og modne ideerne til markedet, og med blik for budskabsvinkling og formidling brænder hun især for nytænkning af repræsentationsformer og kommunikation inden for byggeri og anlæg.

Udover sin landskabsfaglige tyngde har Sofie en bachelor fra Film- og Medievidenskab og flere års erfaring fra DR Nyheder og kommunikation på Danmarks Ambassade i Hanoi. Derfor kommer Sofie også til at arbejde med faglig formidling og kommunikation i Smith med et veludviklet grafisk øje for visuel kommunikation og layout. 

Mens vi siger velkommen til Sofie, siger vi samtidig på gensyn til vores associerede partner Natalie Mossin, som er gået på barsel med udgangen af april.