Smithsomme tanker /// Downloads

Hvordan indfanger man essensen af et årti? Hvordan fanger man, hvad der er sket, hvad der har været vigtigt, og hvad der har blivende værdi?

Svaret er nok: at det gør man ikke. Men vi vil nu alligevel gerne gøre forsøget her 10 år efter, at vi med etableringen af Smith Innovation tog de første skridt i retning af at skabe et sted, der i teori og praksis arbejder med ledelse af innovation i byggeriet.

Derfor har vi udgivet bogen Smithsomme tanker 2009-2019-2029, hvor vi har samlet et udpluk af vores blogindlæg gennem tiden. Og dermed også af de projekter og tanker, der har fyldt for os, og som – håber vi – måske også kan få fylde for andre. For hvert år er udvalgt to blogindlæg suppleret med et ønske til, hvad vi i lyset af de to valgte blogindlæg håber at se i fremtiden. Med andre ord: 10 års tilbageblik fortalt gennem 20 blogindlæg.

Bogen rummer også 10 principper for, hvordan vi tror, man skaber tværgående innovation i byggeriet. Principperne er et forsøg på en syntese af både tanker og erfaringer gennem årene. Principperne fanger noget, men selvsagt ikke alt, der er vigtigt.

Og sådan må det vel være – tilbageblikket slører noget og overeksponerer andet for at skabe en rød tråd og en forestilling om sammenhæng. Andre blogindlæg og principper kunne være valgt, men nogle gange må stregen trækkes i sandet og hvis ikke ved en 10 års fødselsdag, hvornår så?

Vi glæder os til de næste 10 år sammen med jer.

Bogen kan downloades som pdf i boksen til venstre. Du kan også få et fysisk eksemplar, hvis du lægger vejen forbi vores kontor.