Om skribenten ///

Konsulent
Sofie Stilling
(+45) 30 48 35 40
Sofie er optaget af at binde fysiske og sociale udviklingsprocesser og formår at omsætte vision til praksis, når ideer skal modnes til markedet og skabe værdi for slutbruger og byggeriets aktører.
Læs mere

Smith er som en del af Team Vandkunstens forslag valgt til at omdanne det gamle Amtssygehus i Aarhus til ny bydel. Historien, moderne byudvikling og arkitektur skal skabe identitet og nytænkning i det nye kvarter.

Amtssygehuset på Tage-Hansens Gade er placeret helt centralt i Aarhus by – med den Gamle By, Botanisk have og Ceres Byen lige om hjørnet. Sygehuset står tomt, når Region Midtjylland flytter hospitalsfunktionerne til Det Nye Universitetshospital i Skejby. Derfor har der været udskrevet en parallelkonkurrence om udviklingen af området omkring Amtssygehuset, hvor Team Vandkunstens forslag er blevet udvalgt til videre bearbejdning.

Vores forslag til byomdannelsen er udviklet i team med Vandkunsten, Labland Arkitekter, Dansk Energi Management & Esbensen og Neuland. Som team glæder vi os til at arbejde videre med at transformere dette centrale sted i byen og blandt andet introducere en lavere, tættere boskala ganske tæt på centrum.