Om skribenten ///

Konsulent
Katja Pryds Beck
(+45) 40 98 44 55
Katja arbejder med kommunikation og faglig formidling og evner både at agere strategisk og operationelt, når kursen skal lægges, visioner forfattes, indsatser eksekveres og synlighed opnås.
Læs mere

STILLINGEN ER BESAT 

 

I Smith står vi frem til sommeren 2016 overfor at skulle eksekvere en lang række eksterne arrangementer og events, samtidig med at vi har travlt med en lang række udviklingsforløb, der stiller store krav til planlægning og ekstern kommunikation.

Vi søger derfor en ny kollega, der både skal hjælpe os med at komme ud over rampen og samtidig styrke den interne projektledelse. Din primære opgave bliver at koordinere og eksekvere forskellige arrangementer og projekter fra start til slut med fokus på den praktiske planlægning og afvikling.

Det vil også være en fordel, hvis du evner at varetage opgaver inden for ekstern kommunikation – både sprogligt og grafisk. Altså at du både kan formulere dig og præsentere det gode budskab på skift, men ideelt set at du også kan sætte ting op grafisk og derfor har blik for visuel kommunikation og layout. Eksempler på grafiske opgaver du i givet fald ville stå for er bl.a. invitationer og mindre publikationer.

Med gode kolleger i Smith bliver du en del af et fagligt team og behøver derfor ikke selv at være ekspert inden for byggeri og innovation. Det vigtige er, at du er god til at skabe og opretholde overblik, når mange bolde er i luften på samme tid, at du kan eksekvere – også når tingene til tider går stærkt – og at du har blik for og lyst til at sørge for de mange små og praktiske detaljer, der skaber unikke oplevelser med et fagligt omdrejningspunkt. 

Vi leder efter dig, der:

  • Er struktureret og kan bevare overblik, når mange (løse) ender skal samles
  • Kan tage fat og fra – du er en udpræget do’er
  • Har sans for både det store overblik og styr på den lille detalje
  • Kan tage den løbende styring og kontakt med eksterne parter ifm. gå-hjem-møder, messer, konferencer og publikationer
  • Har et stærkt værtsgen og forstår vigtigheden af at sætte den rette scene
  • Er struktureret
  • Ved hvordan man skaber opmærksomhed omkring et event/arrangement
  • Kan kommunikere og formidle eksternt
  • Som et evt. ekstra add-on har øje for visuel kommunikation og kan sætte ting op grafisk (er bruger af InDesign) 

Du har formentlig et par års erfaring, men det er som sagt ikke afgørende, at du har fagligt kendskab til byggeriet. Stillingen er tidsbegrænset med opstart snarest muligt og afslutning medio 2016. Vi søger ideelt set en fuldtidsansat, men har du de helt rette kvalifikationer kan ansættelse halvtids også være en mulighed (du kan m.a.o. godt være freelancer).

Eksempler på projekter, du skal eksekvere på:

 

Er du den, vi søger så send os et cv og et par ord om dig selv. Vi vurderer ansøgninger løbende og melder ud på vores hjemmeside, når vi har fundet en egnet kandidat.

Ansøgninger sendes til job@smithinnovation.dk

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at skrive til os på job@smithinnovation.dk