STILLINGEN ER BESAT. VI TAKKER FOR DE MANGE KVALIFICEREDE ANSØGNINGER.

Vores uvurderlige studentermedhjælp, Emil  Weinreich, er stoppet hos os efter tre gode år. Tak Emil for en fantastisk indsats med analyser og statistik og meget mere der har underbygget vores arbejde med at skabe udvikling i byggeriet.

Af samme grund mangler vi en studentermedhjælp, der kan hjælpe os med kvantitativ databehandling og analyser. Du læser måske til cand.polit, cand.scient.pol eller anden relevant samfundsfaglig uddannelse med håndværket i orden. Men du behøver ikke at kende til byggeriet – for det gør vi. Det er et plus, men ikke et krav, hvis du har kendskab til at generere og bruge data fra sociale platforme og lignende alternativer til de etablerede statistikkilder.

Behovet er akut – vi skal i forbindelse med et igangværende projekt have lavet en række kørsler i DS og Eurostat til at belyse en række delsektorers størrelse og markedsforhold. Vi ansætter derfor efter først-til-mølle. På sigt kunne opgaverne eksempelvis omhandle opdatering af vores analyser af byggebranchens innovationsaktivitet og –kapacitet eller markedsanalyser for specifikke produkter inden for klimatilpasning og bæredygtigt byggeri.

Så hvis du er interesseret, så send en mail med en kort motivation samt et CV til Lærke Lynggaard Nielsen på lln@smithinnovation.dk. Såfremt du ikke hører fra os, er det fordi stillingen er besat til anden side.  

Det forventelige arbejdsomfang er 10-15 timer om ugen med en ekstra indsats i september måned.

Læs mere om hvem vi er, og hvad vi laver ved at tage et kig rundt på vores website.  

Vi glæder os til at høre fra dig.