Visioner og idéer får først effekt, når praktikere omsætter dem. Vær med til lanceringen af publikationen "Visioner i praksis" og mød nogle af de praktikere, som har implementeret visioner og idéer som nye arbejdsgange og nye løsninger i udførelsen. 

Har samfundet og byggeriet glemt, at visioner og idéer først opnår effekt, når praktikere omsætter og implementerer dem som nye arbejdsgange og løsninger i udførelsen?

Vær med når vi hylder udførelsen, detaljen, kærligheden til materialerne og den gode konstruktion med lanceringen af publikationen "Visioner i praksis".

I publikationen har vi samlet en række levende cases om praktikeres evne til at generere og udvikle idéer til innovative løsninger, der bidrager til at løse byggeriets store udfordringer. Mød publikationens hovedpersoner og lad dig inspirere af deres cases. 

Program:

  • Velkomst v. Lars Axelsen, adm. direktør, GI
  • Man skal vide, hvad der allerede findes, for at kunne finde fornyelsen v. Søren Meyer, udviklingschef, GI
  • Debat om innovation fra oven og fra neden v. moderator Graves Simonsen, projektchef, Bygherreforeningen  
  • Case: Dialog som redskab til innovation i praksis v. Søren Olsen, direktør, HOUSE Arkitekter  
  • Case: Renoveringslaboratorium for praktikere v. Niels Jakubiak Andersen, adm. direktør & partner, Krydsrum Arkitekter / e+  
  • Case: Byggeriets Coca Cola opskrift – state of the art højstyrkebeton v. Karsten Bro, innovations- og salgschef hos Connovate 
  • Fra 2 til 150 medarbejdere – om at bygge en forretning på visioner i praksis v. Martin Skou Heidemann, adm. direktør, Skou Gruppen    
  • Om kreativitet, håndværk og skabelyst v. Bjørn Nørgaard, kunstner og fortaler for en dansk håndværkskanon 

Tid: 17. november fra kl. 14-17

Sted: Grundejernes Investeringsfond, Ny Kongensgade 15, 1472 København K 

Tilmelding sker ved at sende en mail til ph@smithinnovation.dk

Konferencen er åben for alle, og du er derfor velkommen til at videresende invitationen i dit netværk. Bemærk, at der er begrænsede pladser.