Simone Kongsbak

Partner

Simone Kongsbak

Simone er uddannet ingeniør med speciale i brugerdrevne designmetoder. Hun kombinerer en struktureret tilgang med evnen til at identificere potentialet i nye ideer og åbne processer. En sjælden og afgørende kombination, når målet er at skabe varig udvikling i byggeriet. Hun brænder især for løsninger, der forbedrer brugernes hverdag.

Med analytisk tæft og solid erfaring med brugerinddragelse og kortlægning af brugerbehov, er det Simone du skal have fat i, hvis du er i tvivl om hvordan udviklingsprocessen skal tilrettelægges og løsningerne optimeres i forhold til den endelige brugssituation. Simone er skarp i de indledende faser, men fuldt ud i stand til at koordinere hele vejen fra tilbudsfasen til eksekvering. Gennem deltagelse i komplekse projekter har hun blik for sammenhængen mellem byggeriets organisering og værdikæde og byggeriets store udviklingspotentialer.

Simone har en flair for kommunikation og ved, hvordan man omdanner en vision til noget, der har værdi for slutbrugeren. Hun er stærk inden for kvalitativ metode og har arbejdet meget med at identificere og kortlægge slutbrugerbehov samt lede produktudviklingen fra idé til marked. Hun har lang erfaring med opskalering af markeder og kunder med fokus på, hvordan nye bæredygtige produkter bruges til konkrete byggeprojekter og penetrerer markedet i stor skala - i såvel Danmark som internationalt.

Desuden fungerer Simone som partnerskabsudvikler i et langsigtet strategisk partnerskab om renovering af sociale boliger, fsbHJEM. Hendes overordnede ansvar er at sikre kontinuitet i byggeprojekterne og sikre udvikling, gentagelse og systematisering på tværs af hele porteføljen. Dette gøres i tæt samarbejde med dem, der er ansvarlige for byggeprojekter, og partnerskabet styrende kræfter.

 

Fakta og kontakt

Telefonnummer: 
(+45) 26 14 16 69
Uddannelse: 

cand. polyt i design og innovation

I Smith siden: 
2011